Followers

Order Form

Anda Ingin membuat
Status Customer
Name:
Email Address:
Alamat
Poskod
Nombor Telefon
Barang Yang Ingin Dibeli
Penghantaran
Cara Pembayaran
Tempoh Pembayaran
Dari mana anda tahu tentang MurahSaje Collections

This HTML form was created by Freedback.

NOTA:

Sila pastikan anda cek SPAM BOX/BOXBE/JUNK MAIL sekiranya tidak mendapat reply order dari MurahSaje Collections dalam tempoh 36 jam selepas membuat tempahan.

Monday, March 23, 2015

Liquid Foundation Pilihan Selebriti Malaysia (PBF By Qalesh)

As Salam semua.

Memperkenalkan produk liquid foundation paling best seller!
iaitu Perfection Brightening Foundation By Qalesh.Produk sangat-sangat berkesan dalam menghasilkan makeup yang superb and berseri.

Beratus-ratus testimonial yang telah kami terima.Ia juga menjadi pilihan selebriti Malaysia.
Ini kerana kualiti nya setanding Chanel and Estee Lauder.Setaraf jenama antarabangsa uolsss..
Uolss kene cuba!

Jom kita tengok siapa pengguna setia Perfection Brightening Foundation By Qalesh ni.


Zila Af uolss.Kenal tak?Isteri ALong Cham.Beliau memakai kod natural.Nampak neutral beauty je kan.Langsung tak tebal..

 

Yuyu Zulaikha pun pakai okeyyyy...Nampak tak?sweet je kan..
Yuyu is famous blogger gituhhh..






















Taraaa...ini adalah muka founder produk ini...
Glowing and smoth je kan...






















Kenal tak budak 3 hari copule tu?
Haaaaa si Puteri Awani ni pun pakai PBF By Qalesh jugak tau...
Lepas tu terus ramai orang ajak dia couple..Hahah sebab makin cun melecun
Kawan dia pon pakai....so sweettt
 

Ieda Mansor model muslimah pun pakai PBF jugak uuuu






















 Ini pulak pelakon Tentang Bulan Fatin Afeefa..
Cantik kan dia pakai...























Jom baca keistimewaan Perfection Brightening Foundation By Qalesh ini.
Ada 2 pilihan warna yer.
Beige untuk kulit cerah
Natural untuk kulit sawo matang

30 ml tahan sehingga 3 bulan tau uolsss..
Jimat sangat..
Sesuai untuk semua jenis kulit.
Kalau yg kulit berjerawat pun sesuai sebab ia akan membantu merawat sekali masalah kulit uosl tu..






















Ini kenal tak?
Founder kilang kosmetik jenamasendiri.com
Farah juga memakai Perfection Brightening Foundation By Qalesh jugak
Gila glowingg sangat kan...
 





















Eliza AF3..Siapa ingat lagi?
Jom baca testimoni beliau selepas memakai PBF By Qalesh..
 





















Haaaaa sapa tak kenal Dynas??
Memang 1 Malaysia kenal dia kan..
Gilaa uolsss..Dia pon pengguna setia PBF By Qaleshhhh gitu
Nampak tak smooth je makup Dynas tu kan
 





















 Tengok 4 jenis mimik muka Dynas yg cun melecun tu..
Kalau uolss nak makeup mcm ni,uolss cuma tebalkan sikit pemakaian PBF.
Contoh nya sapu 2 lapis PBF supaya nampak tebal sikit tpi still cantik glowing






















Elyana uolllsss..cute sangat..
Kita minat ELyana sangat..ehehe
Elyana pakai kod natural ya..
Nampak cam anak patung je..Geram sgt
 





















Perfection Brightening Foundation By Qalesh setaraf jenama antarabangsa
Tetapi harga mampu milik sgtttt uolsss...
Penjimatan berganda-ganda gituh
 






















Kenal Natasya Hudson tak?
Dia pon pakai jugak tau..
Korang boleh baca review dia di IG beliau
atau boleh baca di Fan Page:Qalesh Official Hq
 
Syada Hamzah also pakai PBF By Qalesh...
Nampak neutral and tak tebal pon kan...























Si cantik manis Shiha Mentor ni cantik sgt..
Kata nya lepas pakai terus jatuh cinta uuuuu...
Sbb struktur dia ringan sangat.
Ramai cakap langsung tak berminyak
 
Ini adalah flyers kami.
Jika anda berminat nak jadi agen atau stokis,kita akan bekalkan flyers ini
untuk tujuan promosi anda.

 

















Ini adalah rangakain produk dari Qalesh Global..

Next entry kita borak pasal Loose Powder By Qalesh pulak

Sebelum ni nak story pasal Perfection Brightening Foundation By Qalesh..
Jom baca keitimewaan nya:
  • Setaraf jenama antarabangsa
  • Tidak berminyak atau bercapuk
  • Makeup tidak merekah
  • Kekal 8 jam 
  • Membantu merawat kulit yang bermasalah seperti jerawat atau parut
  • Sesuai untuk semua jenis kulit
  • Membantu mencerahkan kulit secara semulajadi
  • Mengandungi SPF 15 dan SPF 50 yang mampu menghalang bahaya panas matahari
  • Multifunction mengandungi sunblock, moisturiser, vitamin C dan agen pencerah 
  • Kulit sentiasa glowing dan berseri
  • Mudah dicuci kerana berkonsep waterbase
  • Tekstur ringan,lembut dan wangi
  • Menghasilkan effect shining dan glowing

Jadi jika anda berminat nak cuba boleh hubungi:
Wassap: 017 5722 411
Fan Page:Qalesh Official Hq
IG:qaleshhq
Email:qaleshhq@yahoo.com.my

Berminat ingin mendaftar sebagai stokis,agen atau dropship?
wassap kami segera ke -------------> 017 5722 411
 

"Untuk Wanita Yang Ada Class"

1 comment:

  1. Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

    ReplyDelete