Followers

Order Form

Anda Ingin membuat
Status Customer
Name:
Email Address:
Alamat
Poskod
Nombor Telefon
Barang Yang Ingin Dibeli
Penghantaran
Cara Pembayaran
Tempoh Pembayaran
Dari mana anda tahu tentang MurahSaje Collections

This HTML form was created by Freedback.

NOTA:

Sila pastikan anda cek SPAM BOX/BOXBE/JUNK MAIL sekiranya tidak mendapat reply order dari MurahSaje Collections dalam tempoh 36 jam selepas membuat tempahan.

Wednesday, July 2, 2014

The Best Liquid Foundation!! Perfection Brightening Foundation By Qalesh

Assalamualaikum semua.Sudah lama tidak update.
Kali ni update dengan produk terbaru.
Memperkenalkan produk terhebat masa kini iaitu 
Perfection Brightening Foundation By Qalesh

Actually produk ni diinspirasi dari produk jenama antarabangsa iaitu Chanel.
Setaraf jenama antarabangsa and sehebat produk terkenal.

 

Apa keistimewaan produk ni?Jom kita baca

Keistimewaan:
1.Setaraf jenama antarabangsa
2.Menghasilkan effect shining and glowing
3.Kulit lembap and tidak berminyak
4.Sesuai untuk semua jenis kulit
5.Full coverage and long lasting
6.Tekstur ringan and lembut
7.Tidak bercapuk and wangi
8.Merawat wajah yang kering,kusam dan berjerawat
9.Perlindungan dari matahari dan panas
10.Solekan kekal cantik berseri

 Foundation ni sangat sesuai untuk semua jenis kulit.
Berminyak ke,kering ke sensitif semua sesuai.
Juga berkesan dalam mengecutkan jerawat.

Pakai setiap hari insyallah wajah cerah secara semulajadi.
Sebab apa?Sebab ada agen pemutih kat dalam foundation ini.



Terdapat 2 pilihan warna
Beige untuk kulit cerah
Natural untuk kulit sawo matang

 



                    
                                              Wajah kekal berseri dengan solekan ringkas.
                                                     Gambar ni langsung tak edit ya.
                                                                     Natural beauty:)




                                           

 Apa kata pengguna Qalesh PBF?
Tak perlu nak touch up lebih dah and 7 minit pun dah siap makeup.

                                               

Pilih lah yang terbaik untuk kulit kita.



PBF By Qalesh mengandungi:
-Agen Pemutih
Untuk kecerahan wajah

-Anti ACne
Untuk mengecutkan dan menghilangkan jerawat

Sunblock
-Perlindungan dari panas

Moisturiser
-Untuk pelembap kulit

SPF 15
-Perlindungan dari matahari

Vit C,Vit E
-Untuk memberi vitamin pada wajah agar kelihatan berseri

UV Protection
-Menghalang dari terkene panas matahari yang merosakkan kulit wajah


So jika berminat:

Email:qaleshhq@yahoo.com.my
Instagram:qaleshhq
Fan Page:Qalesh Official Hq
Hotline/Wassap:0175722411


"UNTUK WANITA YANG ADA CLASS!"


2 comments:

  1. Thanks for a nice share you have given to us with such an large collection of information. Great work you have done by sharing them to all. simply superb.silks saree

    ReplyDelete
  2. Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

    ReplyDelete